Information

En helg i juli.
Stadens betong och asfalt torkar torrt. Båtar sätts i vatten, parker och klippor fylls med människor. Doften av grill stiger från innergården. Solstrålarna letar sig fram, kysser klipporna och leker med vågorna. Somliga tar sig hem igen, andra upplever den för första gången men alla har vi längtat. Längtat efter sommaren i Göteborg.
Välkommen till Styrsö Festival – en helg i juli.
VART:
På Styrsö Brattens gräsplan riggas det upp en scen, mat, dryck och öl-tält. Sittplatser kommer att finnas. Observera att Styrsö Festival är kontantfri (endast kort & swish)NÄR:
Fredag 20 juli 12.00-00.00
Lördag 21 juli 12.00-00.00RESA TILL OCH FRÅN STYRSÖ BRATTEN:
Fredag och lördag kl 10.50 går den en direkttur från Stenpiren till Styrsö Bratten.
Du tar dig enkelt och snabbt ut via kollektivtrafiken och reser på en biljett hela vägen. Kolla in tidtabell: www.vasttrafik.se. Båtarna från Saltholmen tar ca 14-20 minuter och går i stort sett en gång i timmen.
Parkering: Vid Hinsholmen och Långedrag finns det parkeringsplatser.MAT & DRYCK:
Kommer finnas ett serveringsområde på området med mat och dryck (läsk/öl/vin/somrigare drinkar och alkoholfritt) samt glass kommer att finnas att köpa. Området tar endast kort och swish. EJ kontanter.

BILJETTER:
Ordinarie två dagar: 895kr
Endagars biljett: 495kr

KÖP BILJETT

OBS! Styrsö Festival reserverar sig för eventuella förändringar av artistuppställningar och framträdanden såväl före som under festivalen. Biljetter sälj endast till festivalen och ej för enskilda artister och framträdanden och kan således inte återlösas vid inställda eller förändrade akter i festivalen.

Detta får du inte ta med in på området:
Egen dryck, paraplyer, selfiepinnar, djur, tillhyggen, stolar, egen mat, inspelningsapparater, skrymmande föremål aller annat som på plats bedöms olämpligt för ej medtagas. Fotografering för publicering (tryckt, digitalt eller för sändning i kommersiella sammanhang, liksom alla fall där det finns en uppdragsgivare) är inte tillåten om du inte har tillstånd (ackreditering) från festivalen. Fotografering för privat bruk är tillåten.

ÅLDERSGRÄNS:
Barnpris 7-12år 295kr. OBS! Endast i målsmans sällskap.)
Gäller fram till och med dagen innan personen fyller 13 år.
Barn under 7 år går gratis på festivalen. Småbarn måste använda sig av hörselskydd.

ARMBANDSUTLÄMNINGEN:
Biljett mot armbands-utbyte ligger på Café Öbergska, Styrsö Bratten. Du kan inte hämta ut ett armband åt någon annan.

Tider för armbandsutlämning:
Torsdag 14-22 Styrsö Bratten/Öbergska
Fredag 10-22 Festivalentrén
Lördag 10-22 Festivalentrén